Irodai szolgáltatások

Kategória:

„Majd a Profnetnél elintézem!”

Követve a folyamatos igényeket célunk üzletünk szolgáltatásaival, hogy egy helyen minél több apró teendő elintézhető legyen.

Nyomtatás:
nyomtatasJó minőségű színes, vagy fekete-fehér nyomat készítése torzulás nélkül az oldal arányok és az eredeti tónusok megtartásával.
Nyomtatási formátum: A/4
A laser nyomtatáson kívül - igény szerint - tintasugaras nyomtatóval színes fotó minőségű nyomatot is készítünk.
A nyomtatandó fájlokat szinte bármilyen digitális adathordozón (CD, DVD, pendriwe stb.) tudjuk fogadni.

Fénymásolás:
A mai irat-centrikus világban nélkülözhetetlen dolog a gyors és minőségi fénymásolás. Fekete-fehér A/4-es formátumú másolónkkal kiváló minőségben, rövid határidővel vállaljuk a másolást.

Scannelés (digitális lapolvasás):
masolasAmennyiben régi családi képeiről, digitális formátumú másolatra van szüksége, vagy hivatalos dokumentuma digitális formában való archiválására gondol, akkor a megoldás a scannelés. A maximum A/4-es méretű eredeti dokumentum „beszkennelése” után pdf, jpg, png kiterjesztésű fájlformátumban kapja meg a másolatot.

Laminálás:
Az egylapos iratok, oklevelek, fotók megóvására a kétoldalas laminálást ajánljuk.
A laminálás teljesen átlátszó, kemény műagyag-film védelme tartóssá és kevésbé sérülékennyé teszi a lelaminált dokumentumot. 

Spirálozás:
spiralkotesAz elkészült több oldalas nyomatokat, fénymásolatokat érdemes egymáshoz rögzíteni. Az egyszerű tűzőgépes összekapcsolás mellett modernebb megoldásként kínáljuk az esztétikusabb spirálozást. Üzletünkben különböző színű spirál, elő-és hátlap választékkal, a praktikus műanyag spirálkötést alkalmazzuk.