Intézmények, cégek hatékony és gördülékenye működésének egyik fontos eleme a naprakész és szakmailag precíz informatikai háttér.

A Profnet vallja, hogy az eredményesség a részletekben rejlik, éppen ezért minden számítástechnikai területet lefedünk ügyfeleink részére. Az informatikai folyamatokat egységesen és összhangban kezeljük, ezáltal könnyedén átlátjuk, miben tudunk az Ön munkájában a segítségére lenni. Így nem csak időt és pénzt spórol meg, de még a feladatait is garantáltan olajozottabban tudja végrehajtani.

Szakembereink az Ön igényei szerint teremtik meg a cége számára legideálisabb informatikai környezetet a hardvertől a szoftverig, a szövegtől a színekig.

Minden szolgáltatásunk egy nagyon fontos irányelv mentén szerveződik, ez pedig a biztonság. Szerződésben rögzített felelősséggel kezeljük az Ön adatait, teljes körű titoktartást vállalunk cége információval kapcsolatban, ezenfelül maximálisan ügyelünk arra, hogy semmilyen adat ne vesszen kárba, illetve ne sérüljön meg.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a minőségi munka nem csak egy kezdőlépésből áll. Ezért folyamatosan állunk cége rendelkezésére. Igény esetén akár Ön vagy a munkatársai is kezelhetik a rendszert, hiszen a Profnet készséggel megmutatja illetve oktatja ügyfeleit az informatikai rendszer legszélesebb skálájának szakszerű használatára.

A legkülönfélébb szükségletekre is figyelünk, ezáltal minden cég egyedi igényeihez igazodva szinte bármilyen számítástechnikai megoldással állunk partnereink szolgálatába.

 

Rendszergazdai tevékenység

 

Az Ön igényeinek megfelelően gondoskodunk
az informatikai környezet gördülékeny működéséről.

Bővebben

Alkalmazások fejlesztése

 

Egyedi szofverek írása
 az Ön igényei és elvárásai alapján

Bővebben